Burak Elmas beyin takımını hazırladı!

Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan isimlerden Burak Elmas, Mayıs ayındaki seçim için kollar sıvadı ve çalışmalara hızlı şekilde başladı. Elmas, güçlü bir yönetimle göreve gelmek ve tüm kurulları da aynı şekilde güçlü organize edebilmek adına 82 kişilik bir beyin takımı oluşturmuş durumda..

Uzun süredir kapsamlı bir hazırlık süreci içerisinde olan Elmas, geniş bir ekiple temaslarına devam ediyor. Özellikle yönetim kurulu konusunda son derece titiz davranan Elmas’ın ekibinde iş dünyasından çok önemli isimlerin olması bekleniyor. Başkan adayı Elmas’ın toplamda 35 milyar TL’yi yöneten bir ekip ile göreve gelmeye hazırlandığı kulislerde konuşuluyor.

Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde Kemerburgaz'daki tesislerin yapımı için ortaya koyduğu proje ile nasıl bir hazırlık içerisinde olduğunu göstermiş ve camiada ses getirmeyi başarmıştı

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.