DeAndre Yedlin çalışmalara başladı!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Konyaspor karşılaşmasında son dakikalarda Emre Akbaba'nın golüyle sahadan 3 puanla ayrılan Galatasaray'da hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıkları başladı. Florya'da gerçekleştirilen çalışmalarda, Karagümrük maçında ciddi bir sakatlık geçiren DeAndre Yedlin'in dönüşü sürpriz oldu! 

Resmi siteden yapılan açıklamada "Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas ve şut çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. DeAndre Yedlin, antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Henry Onyekuru, kondisyonerler eşliğinde saha çalışmalarına başladı." ifadeleri kullanıldı. 

Galatasaray futbol takımı, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. 


Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.