Falcao'dan oynamak için fedakarlık!

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle uzun bir süre takımdan uzak kalması beklenen Radamel Falcao beklenenden erken döndü. Yüzünde kırıklar oluşan ve ameliyat olan Kolombiyalı yıldız, özel bir maskeyle antrenmanlarda yer alırken Antalyaspor maçında oynamak için teknik direktör Fatih Terim ile özel olarak görüştü. 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Radamel Falcao, son oynanılan Konyaspor karşısında önemli bir fedakarlıkta bulundu. Geçtiğimiz hafta antrenmanda Kerem Aktürkoğlu ile çarpıştıktan sonra yüzünde oluşan kırıklar nedeniyle 12 Nisan'da ameliyat olan ve  uzun bir süre takımdan uzak kalması beklenen Kolombiyalı özel bir maskeyle geri döndü. Hafta içerisinde takımla sadece iki idmana çıkan golcü futbolcu, dün maç kadrosunda yer almak için teknik direktör Fatih Terim'e ricada bulundu.

Tecrübeli teknik adam yıldız oyuncunun hafta içerisindeki performansının yanı sıra bu fedakar davranışı kapsamında maç kadrosunda Falcao'ya yer verdi. Antalyaspor karşısında aradığı golü bulamayan Galatasaray'da dakikalar 76'î gösterdiğinde Kolombiyalı oyuncu oyuna dahil oldu. Özel bir maskeyle oynayan Falcao, oyunda kaldığı sürede gol sevinci yaşayamasa da istekli futboluyla hücum hattına hareketlilik getirdi.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.