Fatih Terim'den Emre'ye: Düşme ölmezsen vermiyorlar!


Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor karşısında  Mostafa Mohamed'in golüyle 3 puana uzanırken Mete Kalkavan'ın maç içindeki kararları tepki topladı. Karşılaşmada Lukas Podolski'nin net kırmızı kartını vermeyen Mete Kalkavan'a Fatih Terim'in tepkisi de gecikmedi. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Antalyaspor maçı sırasındaki tepkisi dikkat çekti.Lukas Podolski'nin Şener Özbayraklı'ya müdahalesi sonrası Galatasaray cephesi kırmızı kart bekledi. Hakem Mete Kalkavan, pozisyonda kırmızı kart kararı vermedi. VAR hakemi Zorbay Küçük'ten de bir uyarı gelmedi.

Şener Özbayraklı, yapılan kontrol sonrası ayağa kalktıktan sonra hakem Kalkavan'a, "Nasıl kırmızı kart değil hocam? Şimdi seni VAR'dan çağırmadılar mı?" sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

Fatih Terim ise maç içinde saha kenarına gelip Emre Kılınç'a, "Düşme, ölmezsen vermiyorlar zaten..." sözlerini söyledi. 

  


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.