Florya'da OHAL ilan edildi!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim
son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından takım içerisindeki isimlerin de koronavirüse yakalanması sonrasında Florya'da tabiri caizse OHAL ilan etti! Oyuncularıyla da toplantı yapan İmparator, özel hayatlarında çok dikkatli olmalarını istedi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim son haftalarda artan koronavirüs vakaları nedeniyle Florya'da olağanüstü hal ilan etti. Oyuncuları ile bir toplantı yapan Terim, "Zaten sakatlıklar ve cezalar nedeniyle zorluk yaşıyoruz. Ligin kalan haftalarında öncelikle kendimizi koronadan korumamız lazım. Mecbur kalmadıkça evden çıkmayın. Maskesiz de dolaşmayın. İdman dışındaki vakitlerinizi evinizde ailenizle birlikte geçirin." dedi. Bu arada gelen bilgilere göre Terim, maçlardan önce kamp yapma kararı almayı planlıyor. Galatasaray daha önce böyle bir uygulama yapmıyordu.

Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'da düşüşün sebepleri konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.