Galatasaray ve Beşiktaş, Barış Alper Yılmaz'la ilgileniyor!


Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Galatasaray, Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak isterken transferdeki rakibi ise Beşiktaş oldu. İki ezeli rakip de genç oyuncuyu istiyor.

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Galatasaray ve Beşiktaş, Barış Yılmaz Alper için bizzat Başkan Sedat Tahiroğlu’nu arayıp bilgi aldı. Oyuncuyu Fransa ve Belçika takımlarından Scout ekipleri de izlediği öğrenildi. Keçiörengücü, Barış Yılmaz Alper için kararını sezon sonu verecek.

Barış Alper Yılmaz kimdir?

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Barış Alper Yılmaz kimdir?  Barış Alper Yılmaz, 23 Mayıs 2000 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. Doğduğu şehrin takımı Rize Özel İdare Spor'da futbola başlayan Barış Alper, 2017 yılında Ankara Demirspor'a transfer oldu ve profesyonelliğe geçti. Ankara Demirspor formasıyla önce 3. Lig'de, ardından ise 2. Lig'de forma giyen Barış Alper Yılmaz, 2020/21 sezonu başında 1. Lig'de mücadele eden Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu. 

Keçiörengücü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve 53 numaralı formayı giyen Barış Alper Yılmaz, sol açık pozisyonunda görev alıyor. Sağ ayaklı hücum oyuncusu, 1. Lig'de bu sezon şu ana dek 5 gol attı, 3 de asist yaptı.

Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün konuğumuz olduğu programda Mayıs ayındaki seçimlerde başkan adayı Burak Elmas'ın listesinde olacağını açıkladı ve projelerine dair fikirlerini açıkladı! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.