Halil Dervişoğlu için pazarlık başlıyor!

Antalya deplasmanından 3 puanla dönerek zirve yarışını sürdürme konusunda inadını devam ettiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon için planlarını yapıyor. Deneyimli teknik adam devre arasında Brentford'dan kiralanan ve son haftalarda gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Halil Dervişoğlu'nun bonservisinin alınmasını istedi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, bir yandan ligi olabilecek en iyi yerde bitirmenin mücadesini verirken diğer taraftan gelecek sezonun planlamasını yapıyor. İlk etapta devre arasında kiralanan Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes'in durumlarını netleştiren sarı kırmızılılar, iki oyuncunun takımda kalması yönünde karar aldı. Yönetim öncelikle Halil Dervişoğlu'nun bonservisi için İngiltere'nin Brentford takımına 1-1,5 milyon Euro arası bir teklif sunacak. Galatasaray'ın bonservis pazarlığındaki en büyük kozu ise Halil Dervişoğlu ve ailesinin tavrı olacak. Ümit milli takımda da forma giyen Halil, Brentford'a gidip Championship'te oynamaktansa Galatasaray'da kalıp kariyerini Türkiye'de sürdürmek istiyor. 

ŞANSINI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRDİ
Radamel Falcao ve Mustafa Muhammed'in yokluğunda şans bulduğu Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında Halil'in çabukluğunu, süratini ve ön alanda yaptığı presi çok beğenen teknik direktör Fatih Terim, 21 yaşındaki oyuncu için uzun vadeli düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, potansiyelli ve gelişime açık bir oyuncu olarak gördüğü Halil'den sadece santrforda değil, her iki kanatta da katkı alınabileceği görüşünde.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.