İsviçre basınından sürpriz iddia!

Ara transfer döneminde yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray'da gençleştirme hamleleri yeni sezonda da devam edecek gibi görünüyor. Sezon sonunda her ne kadar seçim süreci yaşanacak olsa da, teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları çalışmalarını sürdürüyor. Scout ekibinin uzun süredir radarında olan isimlerden birisinin Charles Pickel olduğu ortaya çıktı. 

İsviçre basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray scout ekibi Fransa 2. Ligi takımlarından Grenoble forması giyen Charles Pickel'i yakından takip ediyor. İsviçre milli takımının oyuncu havuzunda bulunan ve alt yaş kategorilerinde bir çok kez forma giyen 1997 doğumlu oyuncuyu takip eden takımlar arasında Galatasaray'ın yanı sıra Schalke, Köln, Bielefeld, Augsburg ve Bordeaux'un da olduğu iddia edildi. Fransız ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Pickel, bu sezon 31 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Basel altyapısında futbola başlayan ve sonrasında Grasshoppers, Schaffhausen ve Neuchatel Xamax deneyimleri olan genç oyuncu, 2019'da 400 bin euro bonservis bedeliyle Grenoble'un yolunu tutmuştu. Önlibero asıllı olan Pickel, orta sahanın merkezinde forma giymesinin yanı sıra zaman zaman stoper olarak da görev yapıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.