Mustafa Cengiz: Avrupa Süper Ligi'nden teklif almadık!


Avrupa Futbolu dün gece 12 kulübün bir araya gelerek kurduğu Avrupa Süper Ligi organizasyonuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşarken Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den konuya ilişkin açıklama geldi. Mustafa Cengiz, resmi bir teklif almadıklarını söylerken kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini de ifade etti. 

Mustafa Cengiz'in DHA'ya yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Galatasaray menfaatleri neyi gerektirirse onu yaparım. Tabii ki camianın izni ve onayı olmadan karar veremeyiz. Avrupa’da bütün büyük kulüplerin başkanları benim yakın dostum. Özellikle Real Madrid Kulübü Başkanı Perez ile ayrı bir dostluğumuz var. Hatta bir maç sonrası torunum Mert’e hediye ettiği formayı unutamam. Dediğim gibi şu an için bize gelen resmi bir teklif yok. Böyle bir teklif gelirse, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederiz.

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.