Olağanüstü toplantıdan "birlik" mesajı çıktı!

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, son dönemde yaşananların ardından tüm kurullarını bugün Ali Sami Yen Stadı'nda olağanüstü toplantıya çağırdı. Tüm kurulların ve idarecilerin eksiksiz katıldığı toplantıda "birlik ve beraberlik" mesajı çıkarken, başkan Cengiz önümüzdeki günlerde bir kez daha açıklamalarda bulunacak! 

NTV'de yer alan habere göre; Galatasaray'da olağanüstü toplantıdan birlik ve beraberlik mesajı çıktı.. Hafta içerisinde kulüp televizyonundan "futbolcular haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamalı" sözleriyle büyük tepki çeken Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz bugün tüm kurulları Ali Sami Yen Stadı'nda olağanüstü toplantıya çağırmıştı. Saat 15:00'te gerçekleşen toplantıya, denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idareciler tam kadro katıldı. Son dönemde yaşananların yanı sıra yönetim içerisindeki görüş ayrılıklarının konuşulduğu toplantıdan sonra birlik mesajı verildi. Mustafa Cengiz ayrıca sosyal medyada kendisini eleştiren/hedef alan faal yönetim kurulu üyelerini de uyardı. 

Mustafa Cengiz, konu ile ilgili 20 Nisan Salı günü GS TV'den açıklamalarda bulunacak.

22 MAYIS'TA SEÇİM VAR!

Galatasaray'da daha önce resmi siteden yapılan açıklamada seçimli genel kurul toplantısının 22 Mayıs 2021 tarihinde çoğunluk sağlanamazsa 29 Mayıs'ta gerçekleştirileceği açıklanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.