Ozan Korkut: Genel Kurul yapılmadan seçim yapılması yanlış!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da camianın gündemi bir yandan da sezon sonunda yapılacak olan seçimler.. 29 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler öncesinde bir önceki seçimde başkan adayı olan Ozan Korkut, gündeme ilişkin Ajansspor'a açıklamalarda bulundu. Ozan Korkut'un açıklamalar şu şekilde..

Galatasaray kulübü, sürekli yapılan hatalar ve onlara verilen reaksiyonlarla, günlük çözümlerle yönetilemez. Galatasaray'ın iki yıldır mali genel kurulu yapılmıyor. Camianın çoğunluğu finansal tabloları ve nedenlerini bilmiyor. Bir seçim gündemi oluşturulmuş durumda ama ne problemler, ne çözümleri, ne de nasıl bir tablonun devralınacağı konuşulamıyor. Yönetim iyi icraatlarda bulunduğunu savunuyor. Buna rağmen, benim izlediğim, iki yıldır giderek artan bir zarar tablosu ve kredi borcu var. 

Yönetimin de kendini ve icraatlarını en doğru şekilde ifade edebilmesi için genel kurul yapılması şart. Kulübün tüm gerçeklerini bilmek bütün Galatasaraylıların hakkıdır. Benim aldığım tüm kararlarda önceliğim bireysel hedefler değil, Galatasaray’dır. Bu yönden baktığımda, genel kurul yapılmadan seçim yapılması yanlıştır. 

Pandemi döneminde seçim için izin alınabiliyorsa, daha az kişiyle toplanan genel kurul için de alınabilinir. Doktora gidiyorsunuz, bana ilaç ver diyorsunuz. Doktor neyin var, neren ağrıyor diyor ama siz onu bırak sen ilacı ver diyorsunuz. Teşhis yapılmadan tedavi isteniyor. Şu an içinde bulunulan durum tam da budur..

Ozan Korkut geçtiğimiz yıl FCN BLOG Youtube kanalına konuk olmuş ve Galatasaray'da beklenen seçim hakkında görüşlerini dile getirmişti! Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.