Ryan Babel: Hata yapma lüksümüz yok!

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen antrenman basın mensuplarına açık olurken, çalışmaların ardından Hollandalı tecrübeli oyuncumuz Ryan Babel açıklamalarda bulundu. Takımımızın ligdeki durumuyla ilgili olarak kendine ve takıma sonsuz güven beslediğini ifade eden Babel, taraftarlara da geçtiğimiz yıllardan örnek vererek kendilerini desteklemelerini istedi. 

YAPTIK, YİNE YAPABİLİRİZ

6 puanlık bir fark var. Sonuçta futbol bu, futbolda her şey olabiliyor. Biz de daha önce bu tip senaryoları yaşadık. Yapmamız gereken önümüze bakmak, en iyi şekilde maçlarımıza konsantre olmak ve devam etmek. Bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Biz bu durumları daha önce de yaşadık. Sonuçta futbolda her şey olabilir. Önümüzde çok maç var. Daha önce bunları yaşadık, daha önce bu tip süreçlerden geçtik. Artık hata yapma lüksümüz yok. Çünkü bu zamana kadar birçok hata yaptık. Tabiri caizse artık bizim için uyandırma servisi, uyandırma telefonu diyebiliriz. Bu saatten sonra bizim hata yapma lüksümüz yok. Benim hem kendime hem takımıma hem camiaya olan güvenim sonsuz. Kesinlikle kendi takımıma, kendi kalitemize sonuna kadar güveniyorum. Yapmamız gereken bundan sonra hiç maç kaybetmeden sonuna kadar her maçı final olarak görerek devam etmek. 

Futbol enteresan bir oyun. Yüzde yüz kazanacağım dediğiniz bir maçı kaybedebiliyorsunuz veya kazanmanız çok zor olan bir maçı kazanabiliyorsunuz. O yüzden futbolun güzelliği, futbolun enteresanlığı burada. Bu tip puan kayıpları olabiliyor. Benim için her maç önemli. Her maç aynı ciddiyette. Kesinlikle kağıt üzerinde bir rakip bizden iyidir, bir rakip bizden kötüdür diye bakmıyoruz. Futbolda böyle bir şey kalmadı. Herkes herkesten puan alabiliyor. O yüzden her sonuca açık geçiyor. Benim takıma olan, takımın kalitesine olan güvenim sonsuz. Sonuna kadar biz bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Önümüzde birçok maçımız var. Bu mücadeleyi devam ettirip umarım istediğimiz sonuçla ayrılırız. 

HAKEMLER HER ZAMAN KONUŞULUR

Hakemler her zaman konuşulan, her zaman tartışılan bir konudur. Profesyonel bir futbolcu olarak benim bu konuya girmem, bu konu hakkında cevap vermem çok doğru olmaz. Dürüstçe duygularımı söylersem büyük ihtimal ceza da alırım o yüzden girmemek de fayda var. Futboldan anlıyorsanız, tarafsız bakabiliyorsanız, doğru gözlerle maçı seyredebiliyorsanız bir şeyleri anlıyorsunuz. Benim hakemlerle ilgili bir şey söylemem çok doğru olmaz. 

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Mesaj olarak geçmişe dönmek istiyorum. Bu şekilde taraftarlarımıza mesaj vermek istiyorum. Bir sezon hatırlıyorum Başakşehir birinci, Galatasaray 20 puan altındaydı. Ondan sonra takım inancını kaybetmedi sonunda gelen şampiyonluk oldu. Şu anda da aynı ruhla, o şampiyonluk ruhuyla, o inançla, o hırsla yola devam ediyoruz. Kesinlikle bu inancımızı sonuna kadar kaybetmeyeceğiz. Sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Taraftarlarımızdan da isteğimiz, arzumuz bu yönde. Bizimle beraber olsunlar, bize inansınlar. Çünkü bu takım bunu daha önce çok sefer başardı. Tekrardan başarabilir.

Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'da düşüşün sebepleri konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.