Yedlin'de kırık şüphesi var!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Karagümrük karşılaşmasında sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Galatasaray'da kaybedilen 2 puanın yanı sıra DeAndre Yedlin'in de bir süre sahalardan uzak kalma ihtimali doğdu. Maçın ilk yarısında Lens'in bileğine bastığı Amerikalı sağ bek oyuna devam edemezken, soyunma odasında yapılan kontrollerin ardından "kırık şüphesiyle" hastahaneye kaldırıldı. 

Geçtiğimiz hafta kırmızı kart cezası nedeniyle Hatay deplasmanında görev yapamayan Yedlin, bu hafta ilk 11'deki yerine geri döndü. Amerikalı oyuncunun dönüşü pek uzun sürmedi çünkü 20. dakikada Karagümrük oyuncusu Lens ile girdiği mücadele sonrasında ciddi bir sakatlık yaşadı. Sol kanattan gelişen atakta Lens'in bileğine bastığı Yedlin uzun bir süre yerden kalkamazken, tedavisi sonrasında kendisini denedi ancak oyuna devam edemeyerek yerini Şener'e bıraktı. Mücadelenin hakemi Ali Palabıyık ve yardımcılarının VAR'dan izlemeye bile tenezzül etmediği pozisyonda Yedlin'in bileğinde kırık şüphesi olduğu belirtilirken, tecrübeli oyuncu maç sonunda stadı koltuk değnekleriyle terk etti. 

YER ÇEKİMİ TEPKİSİ

Yedlin'in sakatlandığı pozisyon için itiraz eden Galatasaray teknik ekibinin yanına gelen maçın akemi  hakem Ali Palabıyık'ın pozisyonu açıklarken "Hocam, yer çekimi var. Orta açmak için ayağını kaldıran adam orada ayağını nasıl kaçırsın?" dediği öğrenildi. Arda Turan da hakemin bu sözünü kullanıp Yedlin'in koltuk değnekli fotoğrafını paylaştı.

****

Kulüpten yapılan resmi açıklamada "Fatih Karagümrük maçında aldığı darbenin ardından sakatlanarak oyuna devam edemeyen DeAndre Yedlin’in yapılan tetkiklerini sonrası sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı." ifadelerine yer verildi. Amerikalı oyuncunun en az 3 hafta takımdan uzak kalması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.