Divan Kurulu'ndan seçim açıklaması!

Galatasaray'da gündeme bomba etkisi yaratan seçim krizinin yansımaları sürüyor.. Mustafa Cengiz yönetiminin dün akşam seçimi ertelediğine yönelik yaptığı açıklamaların ardından camiada tepkiler yükselirken, tüzük gereği seçim sürecini yürütmekle görevli olan Divan Kurulu'ndan açıklama geldi. 

Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; tüzüğün 27. maddesi uyarıcında seçim toplantısının 3 yılda bir Mayıs ayının ikinci yarısında yapılmasının zaruri olduğu hatırlatılırken, koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde gerçekleştirilen kısıtlamaların 17 Mayıs tarihinde sona ereceği ve devam edeceği yönünde devletin resmi makamları tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığına dikkat çekildi. 

Divan Kurulu Başkanlığı ayrıca açıklamanın devamında tüzüğün 61. maddesi gereğince seçim sürecinin tamamen Divan Kurulu tarafından yürütülmesi gerekirken, seçim süreciyle ilgili olası sorunlar ileri sürülerek bir karar alınmadan kendileriyle herhangi bir görüşmenin yapılmadığı atıfta bulundu ve başkan adayları tarafından kendilerine herhangi bir şikayet gelmediğini de açıkladı. 

Divan Kurulu açıklamasının sonunda, başkan adaylarının herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına 7 Mayıs 2021 günü saat 18:00'e kadar başvurularını tamamlaması gerektiğinin ve seçim sürecinin devam ettiğini üyelere bildirdi. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.