Euro 2020 aday kadrosu açıklandı!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin son haftasında Yeni Malatyaspor ile evinde karşılaşacak. Karşılaşma öncesi nefesler tutulurken, Türkiye milli takım teknik direktörü Şenol Güneş bugün yaptığı açıklamada Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu'nu sezon sonunda düzenlenecek Euro 2020 için geniş kadroya davet ettiğini açıkladı! 

Milli takımların sosyal medya hesabı üzerinden bir basın toplantısı düzenleyen ve Antalya'da yapılacak kamp kadrosunu açıklayan Şenol Güneş, geniş kadroyu 30 kişi olarak belirledi. 18 Mayıs Salı gününden itibaren Antalya'da çalışmalara başlayacak olan milliler, buradaki kamp döneminde 2 hazırlık maçı yapacak ve ikinci etap çalışmaları kapsamında 2 Haziran Çarşamba günü Almanya'ya hareket edecek. 10 Haziran'a kadar Almanya'da kamp yapacak olan millilerimiz, Moldova ile bir de hazırlık maçı oynayacak ve turnuvanın açılış için İtalya'nın başkenti Roma'nın yolunu tutacak.  

11 Haziran'da turnuvanın açılış maçında İtalya ile karşılaşacak olan Türkiye, bir sonraki gün Azerbaycan'a gidecek ve Bakü'de kampa girecek. Burada 16 Haziran Çarşamba günü Galler, 20 Haziran Pazar günü ise İsveç ile karşılaşacak olan takımımız turnuvanın sonucuna göre yol haritasını belirleyecek. 

A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş'in açıkladığı kadro şu isimlerden oluşuyor;
Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır, Gökhan Akkan - Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Ozan Kabak, Rıdvan Yılmaz, Umut Meraş - Dorukan Toköz, Mahmut Tekdemir, Taylan Antalyalı, Okay Yokuşlu, İrfan Can Kahveci, Yusuf Yazıcı, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu - Halil Akbunar, Efecan Karaca, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Kenan Karaman, Enes Ünal ve Burak Yılmaz.


Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.