Falcao son maçta oynamak istiyor!

Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Galatasaray, ligin son haftasında Yeni Malatyaspor'u evinde ağırlayacak. Rakibi karşısında sahadan mutlak galibiyet ve bol gole ihtiyacı olan Fatih Terim'e sevindiren bir haber de Radamel Falcao geldi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sakatlığı nedeniyle son anda Denizli deplasmanı kadrosundan çıkarılan Radamel Falcao, ligin son maçında sahada olmayı hedefliyor. Teknik direktör Fatih Terim'le görüşen Kolombiyalı golcü, kendisini iyi hissettiğini ve Yeni Malatya'ya karşı oynamak istediğini bildirdi. Tecrübeli teknik adam, sağlık ekibiyle yapacağı görüşmenin ardından Falcao'yu kadroya alıp almayacağına karar verecek. Terim'in ilk 11 için ise Mostafa Mohamed ve Halil arasında gidip geldiği, ancak tercihini büyük ihtimalle Mısırlı forvetten yana kullanacağı kaydedildi.

Radamel Falcao bu sezon ligde oynadığı 17 maçta 9 gol atarken, 2 kez de golden bir önceki pası veren isim oldu.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.