Fatih Terim: Çok temiz ve güzel bir galibiyet oldu...

Süper Lig'de dev derbide  Galatasaray, sahasında Beşiktaş’ı 3-1 yenerek  şampiyonluk umutlarını son 2 haftaya taşırken karşılaşmanın ardından İmparator Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

ÇOK TEMİZ VE GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU
“Kenardan konsantre olduğumuz kadarıyla çok hak ettiğimiz, çok temiz ve güzel bir galibiyet oldu. Özellikle ikinci yarı gol sayımız artabilirdi. İlk yarıda bazı tehlikeler yaşadık; ancak ikinci yarıda kalemizde pek tehlike yaşadığımızı hatırlamıyorum. Buna rağmen rakip kalede çok önemli gol pozisyonları hazırladık. Baktığımızda arkadaşlarımla doğru bir plan yapmışız. Saha içinde yerleşimimiz çok doğruydu. Doğru yerlerde durduk. Beşiktaş’ın etkili elemanlarını oynatmadığımız gibi kendimiz oynadık. Goller de güzeldi. İstediğimiz üç puanı aldık. Böyle uçurum kenarında dolaşmak kolay değil. En ufak dokunuşta aşağıya düşme psikolojisiyle maçları oynamak kolay değil. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Ne söylenildiyse, ne çalışıldıysa yaptılar ve bunun üstüne yüreklerini koyarak oynadılar. İkinci yarı neredeyse tam bir Galatasaray hakimiyeti vardı. Oyunun kontrolü, pas yüzdesi… Giren ve çıkan oyuncuların performansları… Tercihlerimizin doğru çıkmasına da sevindim. Yorulan oyuncular yerine giren oyuncular da hakkını verdi. Güzel bir galibiyet oldu.”
 
HERKES HER ŞEY YAPABİLİR
“Türkiye liginde neyin ne olacağı belli olmaz demiştim. Herkes her şey yapabilir. Kaybedebilir. Sonuna kadar vazgeçmeyeceğimizi de ifade etmiştim. Galatasaray vazgeçmeyecek; ama önce kendi maçını kazanmaya çalışacak. Kendi maçını kazandıktan sonra diğer sonuçlara bakarız. Hangi pozisyonda bitireceğimizi göreceğiz. Hakikaten insan bu futbolu, bu sonucu gördüğü zaman bazı şeylere de çok üzülüyor tabii.” 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.