Feghouli kendi üzerini kendisi çizdi!

Galatasaray'da geçtiğimiz yıllarda şampiyonluk yolunda büyük bir rol oynayan Sofiane Feghouli bu sezon kadrodaki yerini adeta unuttu.. Cezayirli yıldız son maçlarda kadroda yer almasına rağmen teknik direktör Fatih Terim tarafından hiç şans verilmedi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da forma giydiği dönemde en az süre aldığı sezonu geçiren Sofiane Feghouli, son dört maçta olduğu gibi Denizlispor deplasmanında da şans bulamadı. Bir dakika bile süre alamayan Cezayirli yıldız oyuncu saha içerisindeki performansının yanı sıra tavırları, davranışları ile sınıfta kaldı. İdmanlarda isteksiz olan, teknik direktörünün isteklerini yerine getirmeyen yıldız oyuncu sonradan bile oyuna alınmıyor.  

İşte 31 yaşındaki yıldızın kredisini tüketip gözden düşmesinin nedenleri: Oynadığı son maçlarda performansı yetersiz görüldü. Adeta forma savaşı yaşanan antrenmanlarda kazanma arzusu ve isteği düşük. Son dönemde Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in uyarı ve isteklerini yeteri kadar dikkate almıyor. Hal böyle olunca Terim'in de Feghouli'yi kadroda düşünmediği belirtildi. Galatasaray'da iki şampiyonluk kazanan ve zaferin geldiği sezonlara damga vuran tecrübeli futbolcu, sarı kırmızılı forma ile en az süre aldığı ve en az gol katkısı sağladığı sezonuna imza attı.

Trabzon maçından bu yana şans bulamayan Cezayirli bu sezon ligde toplam bin 175 dakika süre alırken sadece 6 gol katkısı yaptı ve ilk kez bir sezonda 10 gol barajının altında kaldı. Bunlara bağlı olarak, önümüzdeki sezon mali nedenlerle yüzde 30 küçülme planı içinde olan Galatasaray'da gönderilmesi planlanan futbolcuların başında 4 milyon Euro'yu aşan maliyetiyle Feghouli geliyor.

FCN Blog Youtube kanalına konuk olan Burak Elmas röportajının yazılı halini ilerleyen günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.