Galatasaray, Tarik Muharemovic'i istiyor!

Galatasaray

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta sahaya genç bir oyuncu gündeme geldi. Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk transferlerini bitiren Galatasaray'ın Wolfsberger'de forma giyen genç futbolcu Tarik Muharemovic'e transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Asist Analiz'in haberine göre; Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne ikinci ön eleme turundan başlayacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Cimbom şimdi de gündemine Wolfsberger'in ikinci takımında forma giyen Tarik Muharemovic'i aldığı öğrenildi. 

Galatasaray, henüz profesyonel sözleşme imzalamayan ve bonservisi elinde olan 18 yaşındaki futbolcuya resmi teklifte bulundu. 100 ila 150 bin euroluk bir yetiştirme bedeli olan 1.87 boyundaki orta sahaya Salzburg'un da teklif yaptığı öğrenildi. Genç oyuncuyu İtalya ve Almanya'dan bazı kulüplerin istediği de gelen haberler arasında.

Tarik Muharemovic

TARIK MUHAREMOVIC KİMDİR? 

Peki Galatasaray istediği Tarik Muharemovic kimdir? 28 Şubat 2003 doğumlu olan Tarik Muharemovic, 1.87 boyunda. genç oyuncu orta saha ve stoperde görev yapabiliyor. 18 yaşındaki oyuncu bu sezon toplam 7 maçta görev alırken 1 sarı kart gördü. 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.