Gedson Fernandes için görüşme!

Galatasaray'da son haftalarda başarılı performansıyla alkış alan Gedson Fernandes için teknik direktör Fatih Terim takımda kalmasını istiyor. Portekizli oyuncunun takımda kalmasını talep eden Terim, konuyla ilgili olarak Benfica cephesiyle görüşmelere başladı. 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayında kiralık olarak takıma katılan Gedson Fernandes'in son haftalarda yükselen performansı Galatasaray'da yüzleri güldürdü. 22 yaşındaki Portekizli merkez orta saha oyuncusunun yeni sezon öncesinde kiralanması için Galatasaray cephesi de ilk adımı attı. Bu adımı atan kişi ise seçimi düşünen yönetim değil, teknik direktör Fatih Terim oldu. Aslan'ın hocası, Benfica sportif direktörü olan eski öğrencisi Rui Costa ile bir kez daha görüşerek Gedson Fernandes'in kiralık sözleşmesinin 1 sezon daha uzatılmasını istedi. 

Portekizli efsane ise yanıt vermeden önce Terim'e, yeni sezonda Galatasaray'da devam edip etmeyeceğini sordu. Fatih Terim'in ise Rui Costa'ya “Sezon sonunda değerlendireceğim ama ben olmasam bile Gedson kalmalı. Galatasaray ona o da Galatasaray'a çok iyi geldi. Bu birliktelik devam etmeli. Benim varlığım Galatasaray'ın başarısından önemli değil.” cevabını verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Benfica cephesi, Gedson için sezon sonunu bekleyip Terim'in durumuna göre hareket edecek. Sarı-kırmızılı yönetim ise gelişmelere göre Portekiz kulübüne 1 milyon Euro kiralama bedeli, genç oyuncuya 1.5 milyon Euro yıllık maaş teklif edecek.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.