Gizem Başaran, Galatasaray'a geri döndü!

gizem başaran

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon final oynayan Galatasaray, gelecek yıl için transfer çalışmalarında sona geldi ve pota altı pozisyonunu Gizem Başaran ile güçlendirdi. Galatasaray altyapısından yetişen Gizem Başaran ile bir yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. 

Gelecek sezon EuroLeague Women'da mücadele edecek olan Galatasaray, Kadın Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon Hatay Büyükşehir Belediye forması giyen Gizem Başaran'ı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Galatasaray altyapısından yetişen başarılı oyuncu ile bir yıllık sözleşme imzalandı. 

GİZEM BAŞARAN KİMDİR? 

Peki Galatasaray'ın yeni transferi Gizem Başaran kimdir? 28 Eylül 1992 tarihinde İstanbul’da doğan Gizem Başaran Turan, altyapımızdan yetişerek 17 yaşında Burhaniye’te transfer oldu ve profesyonel basketbol kariyerine başladı. 2012-13 sezonunda Orduspor’a, 2013-14’te Antakya Belediye’ye, 2014-15’te Doğuş Hastanesi’ne, 2015-16’da ise Beşiktaş’a transfer olan 1.93’lük pivot,  Yakındoğu Üniversitesi’ne transfer olmasının ardından Galatasaray’a 2017-18 Sezonu’nda geri döndü. 

Takımımızda geçirdiği bir sezonun ardından Hatay BŞB’ye transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, geride bıraktığımız sezona dek burada forma giydi. Geçtiğimiz sezon Hatay BŞB’de 25 maça çıkan oyuncu, 9 sayı ve 6,8 ribaunt ortalamalarıyla sezonu tamamladı. 

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.