Halil'in bonservisi için görüşme zamanı!

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada noktalayan ve Haziran ayında yapılacak seçime kilitlenen Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim'in sezon içerisinde verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde takıma katılan ve gösterdiği performansla Euro 2020 aday kadrosuna davet edilen Halil Dervişoğlu'nun takımda kalması için girişimler başladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayında Brentford takımından kiralanan ve geç de olsa süre almaya başladıktan sonra parmak ısırtan bir performans sergileyen 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu'nun bonservisi Galatasaray tarafından isteniyor. Ancak EURO 2020 kadrosuna seçilen genç yeteneğin, turnuvada patlama yapma ihtimali ve sonrasında piyasasının çok yükselebileceği endişesi, Sarı-Kırmızılılar'ı acele etmeye zorluyor. Oyuncuyu kiralarken herhangi bir bedel ödemeyen Galatasaray cephesi, İngiliz kulübünün devre arasında "Zorunlu satın alma maddesi olsun." önerisini geri çevirdiği için pişman. Şimdi, Brentford'un talep edeceği bonservis bedeli bekleniyor. 

Galatasaray'da bu sezon toplamda 12 maçta şans bulan Halil, bu maçlarda attığı 3 golün yanı sıra 2 asistle de arkadaşlarına hücumda yardımcı oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.