Marcao'nun sözleşmesi uzatıldı!

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon öncesi iç transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce takım kaptanı Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatan kulübümüz, 2022 yılında sözleşmesi sona erecek olan Marcao'nun da sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı. Brezilyalı stoperin yıllık ücretinde de iyileştirme yapıldı. 

Kulüpten yapılan açıklamada sözleşmesi 2024 yılına kadar uzatılan Marcao, gelecek sezon 900bin Euro ücret almaya devam edecek. Brezilyalı başarılı stoper bir sonraki sezon 1.3 milyon Euro ve kontratının son sezonunda da 1.4 milyon Euro yıllık ücret alacak. Sözleşme yenilemesinin ardından kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan Marcao, ilk etapta teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür etti. Marcao'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İNANILMAZ MUTLUYUM
İnanılmaz mutluyum, 3 sene daha buradayım. Galatasaray'da çok şey öğrendik, sevgiyi öğrendik. Bugün mutluluktan başkasını söyleyemeyiz, 3 sene daha buradayım. Galatasaray formasını giydiğim ilk maçtan beri en önemli amacım bu takıma maksimum fayda sağlayabilmek. Yapılan fedakarlıklar, son dakikaya kadar mücadele ama Kasımpaşa maçını unutulmaz maçlar arasında koyabiliriz. Şampiyonluk yolunda önemliydi ve çok zor şartlarda, çamurlu sahada oynadık. Penaltıdan sonra orada inanılmaz çamur olduğunu ve öyle kalırsa Mostafa'nın penaltıyı kaçırabileceğini gördüm. Kazanma içgüdüsüyle Mostafa'nın işini kolaylaştırmak için öyle yaptık.

BU SEZON BİR ÇOK ŞEYLE MÜCADELE ETTİK
En zor sezon bu oldu, birçok şeyle mücadele ettik. Önemli sakatlıklar oldu, taraftarımız bizimle değildi, ne yazık ki objektif olarak hakem kararlarına baktığımızda bir tarafa yardım eden kararlardı. Adil bir sezon olmadı. Pozitif tarafa bakarsak. Sonuna kadar mücadele eden, inancını kaybetmeyen bir Galatasaray vardı, averajla şampiyonluğu kaçırdık. Buradan dersler çıkardık, bu dersler bize faydalı olacak.

Taraftarımız bizim için çok önemli. Onların yokluğunu hissediyoruz, bizim için 12. oyuncu, umarım pandemi iyiye gider ve taraftarımıza kavuşuruz. Onlar aramıza döndüğünde başarılara tekrar imza atacağız. 

FATİH TERİM BENİM İÇİN BİR BABA GİBİ..
Fatih Terim'e parantez açmak istiyoruz. Tabiri caizse onu bir baba olarak görüyorum. Küme düşmemeye oynayan bir takımdan geldim, öyle bir takımdan Galatasaray gibi büyük bir camiaya gelmek kolay değil. O zamanlar birçok kişi inanmıyordu. Taraftarlarımızdan da, yöneticilerimizden de inanmayan olmuştur. O zamanlar çıkan yazılar vardı aleyhimde ama beni keşfeden, güveni veren Fatih hocamdır. Ona teşekkür ediyorum, onu hoca gibi değil, baba gibi görüyorum. Her antrenmanda benimle özel olarak ilgilenen, ne yapmam gerektiği yönünde telkinlerde bulunan biriydi ve bir seviyeye geldiysem onun sayesindedir. Sadece benimle değil, ailemle de ilgilendi. Bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.