Muslera: Galatasaray hala bu yarışın içindedir!

Süper Lig’de dev derbide Galatasaray sahasında Beşiktaş’ı 3-1 yenerek  şampiyonluk umutlarını son 2 haftaya taşırken karşılaşmanın ardından kaptan Fernando Muslera yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

GALATASARAY HALA BU YARIŞIN İÇİNDEDİR
“Bu maç bizim için çok önemliydi. Mesaj verme açısından çok önemliydi. Galatasaray hala bu yarışın içindedir. Şampiyonluk yarışının en önemli adaylarından biridir mesajını vermemiz gerekiyordu. Bunu da en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Maça çok iyi hazırlandık. İki yarıya da baktığımızda oyunu domine eden bir Galatasaray vardı. Özellikle maçın ikinci yarısında kontrol hep bizdeydi. Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi oynadık, sonuna kadar mücadele ettik ve çok önemli bir 3 puan kazandık.”

HER AN HER ŞEY OLABİLİR
“Futbol sürprizlerle dolu bir oyun. Her an her şey olabilir. Bundan önceki tecrübelerimizi biliyorsunuz, daha önce de olmaz denilen şeyler oldu! İki maçımız var. Bu iki maçtaki 6 puana odaklanmamız gerekiyor. Ondan sonrası ne yazık ki bizim elimizde değil. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi gerekiyor. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Bu iki maçtan 6 puan çıkartacağız. Ondan sonra rakiplerimizin kayıplarını bekleyeceğiz. Az önce de söylediğim gibi futbol sürprizler oyunu. Her an her şey olabilir.” 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.