Mustafa Cengiz teknik direktör adaylarını belirledi!

Koronavirüs salgını nedeniyle Mayıs ayında seçim ertelenen Galatasaray'da eğer bir kez daha seçimin ertelenmesi halinde Mustafa Cengiz göreve devam edecek. Fatih Terim ile çalışmayacağını resmi olarak açıklayan Cengiz, her ihtimale karşı takımı yeni sezona hazırlayacak teknik direktör arayışlarını da sürdürüyor. 

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, koronavirüs salgını nedeniyle seçimin bakanlık tarafından ertelenme ihtimaline karşı yeni sezonda teknik direktörlük görevi için adaylarını belirledi. Galatasaray'da daha önce Mayıs ayında yapılacağı deklare edilen seçim, pandemi nedeniyle Haziran ayının 19'una ertelenmişti. Yasaklar kalkmaz ve seçim yapılamazsa Mustafa Cengiz yönetimi görevine devam edecek. Seçim için bir kez daha yeni bir tarih belirlenecek ve 20 Temmuz'da ilk resmi maçına çıkacak olan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, hoca bulmak zorunda kalacak.

20 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu maçına çıkacak olan sarı- kırmızılı takımın 10 Haziran'da hazırlık kampı başlayacak. Bülent Korkmaz, Hasan Şaş ve Okan Buruk'tan sonra Tugay Kerimoğlu da adaylar arasına eklendi. Seçim tarihine göre Cengiz'in takımı Şampiyonlar Ligi ön elemelerine hazırlaması için bu isimlerden birisine teklif götüreceği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.