ÖZEL | Metin Öztürk: Basketbol şubesinin sponsoru Doğa Sigorta olacak!

Galatasaray'da sezonun tamamlanmasının ardından camia gözünü seçimlere çevirdi. Mustafa Cengiz yönetiminin tarihini revize ettiği seçim Haziran ayında yapılacağı resmen duyurulurken, başkan adaylarından Metin Öztürk sitemize konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu. Metin Öztürk başkan seçilmesi halinde Basketbol Şubesi'nin sponsorunun hazır olduğunu resmen duyurdu. 

FCN Blog olarak Galatasaray'da 12-19 Haziran tarihinde yapılacak olan seçim öncesinde başkan adaylarını konuk etmeye devam ediyoruz. Burak Elmas'ın ardından bir diğer başkan adayı Metin Öztürk, Eski Açık'ın yeni bölümüne konuk oldu ve özel açıklamalarda bulundu. Metin Öztürk yaptığı açıklamalarda basketbol şubesiyle ilgili de müjdeli bir haber verdi ve sponsorun hazır olduğunu açıkladı. 

Metin Öztürk şunları söyledi: 

Basketbol şubesini şirketleştirmeyi hedefliyoruz. Seçildiğimizin ertesi günü basketbol şubesinin birinci sponsor adayı Doğa Sigorta olacak. Daha çok ücret ödeyecek bir sponsor çıkarsa o zaman değişir. Belki Burak Elmas'ın ekibinde basketbola bakacak kişi 'başkan bizim sponsorluk adayımız 2 katını veriyor' derse o zaman hemen o sponsor ile anlaşacağız. Eşref Bey'in sponsoru 3 katını teklif ederse hemen onlarla anlaşırız. Galatasaray'ın menfaati burada önemli olacak. Doğa Sigorta 1.5 sene Mustafa Cengiz döneminde basketbol şubesinin sponsoru oldu ve ben biliyorum ki sadece sponsorlukla kalmadı cebinden birçok önemli maçta prim verdi. Nihat Kırmızı hem parasını hem ruhunu verdi. Bu seneye geldiğimizde ise yönetim daha çok ücret veren bir sponsorun olduğunu söyleyerek Doğa Sigorta ile yolları ayırdı. Tüm şubelerimizin sponsorları hazır.

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.