Taylan Antalyalı: Derbinin öneminin farkındayız!

Süper Lig'de Gençlerbirliği engelini 2-0'la geçen Galatasaray'da Taylan Antalyalı, galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Derbinin öneminin farkında olduklarını söyleyen Taylan, maça özel hazırlanacaklarını da söyledi. 

BURADAN DAHA FARKLI BİR SKORLA AYRILABİLİRDİK
"Bugün buradan 2-0 gibi net bir skorla ayrılıyoruz. Belki daha farklı bir skorla da ayrılabilirdik. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Üç tane maçımız kaldı. Galatasaray’a yakışan mücadeleyi verip kalan üç maçı da kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk şansımız ne olur bilmiyorum ama biz elimizden geleni yapıp 9 puanla sezonu kapatmak istiyoruz." 

DERBİNİN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ
"Maçın öneminin farkındayız. Her maç bizim için önemli. Derbinin atmosferi çok daha farklı olacaktır. Özel hazırlanacağız tabii bu maça. Evimizde oynuyoruz. Bunu rakibimize hissettirip inşallah üç puanı alacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.