Terim yol haritası için yeni başkanı bekliyor!

19 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray camiasında gündem maddesi her ne kadar seçimler olsa da, teknik direktör Fatih Terim'in geleceği de en büyük soru işaretleri arasında yer alıyor. Mustafa Cengiz yönetimiyle yola devam etmeyeceğini duyuran deneyimli teknik adam, yeni sezon hazırlıklarının aksamaması adına Florya'nın yolunu tuttu. Terim hem yeni sezondaki yol haritasını hem de takımın geleceğini belirlemek için yeni seçilecek başkanı bekliyor! 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sezonun sona ermesinin ardından ailesiyle gittiği Bodrum'daki tatilini yarıda keserek Florya'ya geldi. Camia seçimlere odaklanmışken yeni sezon planlamasının aksamasını istemeyen deneyimli çalıştırıcı kolları sıvadı. Usta hocanın kontratı her ne kadar 31 Mayıs'ta sona erecek olsa da, Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları Haziran ayının ikinci haftasında başlaması gerekiyor. Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in "devam etmeyeceğiz" açıklamasının ardından seçimlere aday olmamasıyla birlikte de 19 Haziran'da ise Galatasaray'ın yeni başkanı belli olacak. Fatih Terim, seçim sonrasında yeni başkanla masaya oturacak ve geleceği de netleşmiş olacak.

Tecrübeli çalıştırıcı, kim seçilirse seçilsin yeni yönetime yıl sonu raporunu teslim edecek. Yola kimlerle devam edilmesi gerektiğini ve transfer raporunu sunacak. Sonrası yönetime kalacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DURDU

Sarı-Kırmızılı takımda mevcut yönetim, son olarak Marcao'nun mukavelesini uzatmıştı. Bundan sonraki transfer adımları ise büyük ihtimalle seçime kadar bekleyecek. Doğal olarak sezon içinde yapılan tüm transfer görüşmeleri de şu anda sonuçlandırılamıyor. Eski yönetim ve transfer komitesinin attığı adamlar hedefine ulaşamadı. Fatih Terim devam ederse, önceki planlamalarda yer alan isimlerle anlaşılması bekleniyor.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.