Ünal Aysal: Kesinlikle başkan adaylığını düşünmüyorum.

ünal aysal

Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde başkan adaylarının listelerini teslim etmesi için son 2 güne girildi. Burak Elmas, Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Işın Çelebi ve İbrahim Özdemir'in başkan adayı olacağını açıkladığı seçim öncesinde eski başkanlardan Ünal Aysal'dan da adaylık açıklaması geldi. 

Galatasaray'da başkan adaylığı için ismi sık sık gündeme gelen isimlerden olan eski başkan Ünal Aysal, konuya açıklık getirdi. Ünal Aysal, Milliyet'e yaptığı açıklamada "Kesinlikle başkan adaylığını düşünmüyorum. Bu tür büyük camialarda seçim döneminde böyle dedikodular oldu. Daha önce verdiğim bir röportajda da başkan adayı olmayı düşünmediğimi söylemiştim" sözlerini söyledi ve aday olmayacağını resmen açıkladı. 

ÖZEL | Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, YouTube kanalımıza yaptığı özel açıklamaları izlemek için buraya tıklayın!

ÖZEL | Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, YouTube kanalımıza yaptığı özel açıklamaları izlemek için buraya tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.