Barış Alper Yılmaz için anlaşma tamam!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu daha önce Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara takviyeleriyle güçlendiren Galatasaray, yerli rotasyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Scout ekibinin uzun süredir takip ettiği ve teknik direktör Fatih Terim'in de transfer edilmesini istediği 2000 doğumlu Barış Alper Yılmaz için anlaşma sağlandı. İş artık resmi imzalara kaldı..

İHA'da yer alan habere göre; Galatasaray yeni sezon öncesinde üçüncü imzasını attırmak üzere.. Uzun süredir Galatasaray'ın listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz için kulüpler arasında gerçekleştirilen görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı. 21 yaşındaki kanat oyuncusu için 1.5 milyon Euro ve bir de oyuncu takası gündeme gelirken, bir genç oyuncunun da kiralık olarak gönderilmesi söz konusu olabilir. 

Sol kanat orjinli olmasına karşın hücumda her iki kanatta da forma giyebilen Barış Alper, geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig'de forma giydiği 34 maçta 8 gol - 5 asistlik performansla dikkatleri üzerine çekti. 

Galatasaray'da Burak Elmas'ın kazandığı başkanlık seçimini, beklentileri ve yeni yabancı kuralını kulüp üyesi Ahmet Tirali ile konuştuk. İzlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.