Fatih Terim'den taç tepkisi: 100 kere söyledim!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, yeni sezonun hazırlıkları kapsamında Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçında oyuncularına yaptığı uyarı gündeme oturdu. Sıcak havanın etkisiyle fiziksel olarak zorlanan oyuncularını zaman zaman uyaran Terim, taç atışında topu merkeze oynayan DeAndre Yedlin'e tepki gösterdi. 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında ilk maçını Dinamo Bükreş ile oynadı. Sarı-kırmızılılar, Aytaç Kara'nın golleriyle mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılı ekibin gollerini yeni transfer Aytaç Kara atarken, karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktör Fatih Terim'in oyuncusu DeAndre Yedlin'e yaptığı uyarı dikkatlerden kaçmadı.

ABD'li futbolcu kendi yarı sahasının sağ tarafından taç kullanırken topu merkeze doğru yollayınca hocasının tepkisini çekti. Deneyimli çalıştırıcı, "DeAndre, yüz kere söyledim size. Taç atışını merkeze yollamayın. Bu hata şampiyonluğu kaybettirdi bize.." ifadelerini kullandı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.