Galatasaray, Mohamed Ali Ben Romdhane'yi istiyor!

Mohamed Ali Ben Romdhane

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları tam gaz devam ederken orta sahaya istenen isim belli oldu. Galatasaray orta sahada 6 ve 8 numarada oynayabilecek Tunuslu Mohamed Ali Ben Romdhane'yi istiyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre; Yeni sezon transfer hamlelerine başlayan Cimbom, 6 ve 8 numarada oynayabilecek bir isim arıyordu. Galatasaray aradığı futbolcuyu Tunus'ta buldu: Mohamed Ali Ben Romdhane. Orta sahada Younes Belhanda ve Gedson Fernandes'i kaybeden Galatasaray sürpriz bir transfere imza atabilir. Sarı-Kırmızılılar Mostafa Mohamed'in ardından orta sahaya bir başka Mohamed'i getiriyor.

Kulübeye Aytaç Kara hamlesinde bulunan sarı-kırmızılı takımın orta sahasına ilk 11 düzeyinde düşündüğü takviyenin Mohamed Ali Ben Romdhane olduğu öğrenildi.

Ara transferde Mostafa Mohamed ile forvet hattını güçlendiren ve Kuzey Afrika pazarına giriş yapan Aslan, aradığı 6-8 numarayı Tunus'ta buldu. Esperance takımında forma giyen 21 yaşındaki oyuncu listenin ilk sırasına yazıldı. Sarı-kırmızılı idareciler, kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mohamed Ali Ben Romdhan için için yazılı teklifini sundu.

MOHAMED ALİ BEN ROMDHANE KİMDİR? 

Ülkesinde geleceğin yıldızı gözüyle bakılan genç yetenek, ön libero, 8 ve 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor. Galatasaray, Tunus Milli Takımı'na da çağrılmaya başlanan 1999 doğumlu Mohamed Ali'yi uzun süredir takip ediyor ve transferinde şartları zorluyor.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.