Galatasaray'ı Selçuk İnan çalıştıracak!


Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazanan Galatasaray'da futbol takımının yeni sezon için hazırlıklara başlayacağı tarih belli oldu. Cimbom yeni sezon hazırlıklarına 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren İmparator Fatih Terim'den yoksun şekilde başlayacak. Takımın başında seçime kadar Selçuk İnan'ın olacağı duyuruldu.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Galatasaray Futbol Takımı, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına başlıyor. Sarı-Kırmızılı takım, yeni sezon öncesi 14 Haziran Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelecek. Selçuk İnan yönetiminde hazırlıklarına başlayacak olan Galatasaray Futbol Takımı’nda 14 ve 15 Haziran günü iki ayrı grup hâlinde sağlık kontrolleri yapılacak. 

Liv Hospital’ın Vadistanbul’daki şubesinde gerçekleştirilecek olan sağlık kontrollerinde, hastane önünde medya mensupları için özel bir yer ayrılacak."

Galatasaray, yeni sezondaki ilk resmi müsabakasına ise 20 veya 21 Temmuz günü UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu’nda çıkacak. Hollanda’dan PSV Eindhoven, İskoçya’dan Celtic veya Çekya’dan Sparta Prag takımlarından biriyle eşleşecek olan Galatasaray’ın rakibi, 16 Haziran Çarşamba günü UEFA’nın Nyon’daki merkezinde gerçekleştirecek kura çekiminin ardından belli olacak. 

Galatasaray'da başkanlık seçimine sayılı günler kala kulübün üyesi Yasin Çakmak, Eski Açık'ın konuğu oldu ve başkan adaylarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Yayını izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.