Galatasaray'da transfer haftası!

Galatasaray'da bu hafta oldukça hareketli geçecek.. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim ile görüşen başkan Burak Elmas, kurmaylarıyla yaptığı görüşmelerde de transferlerin kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi. İlk olarak iç transferde imzaları duyuracak olan yönetim Barış Alper Yılmaz ve Henry Onyekuru transferini de resmi olarak açıklamaya hazırlanıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kadroyu güçlendirme çalışmaları kapsamında oldukça hareketli bir hafta bizleri bekliyor. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimleri kazanan Burak Elmas başkanlık koltuğuna oturdu ve 5. kez Fatih Terim dönemi resmen başladı. Yönetimsel açıdan tüm belirsizlikleri çözen Sarı-Kırmızılılar'da iş şimdi sportif başarıya geldi.  Bu doğrultuda transfer çalışmaları tam gaz devam ederken, yönetim oyuncularından borçsuzluk kağıdı alacak ve dosyalarını UEFA'ya gönderecek. Ardından bombalar art arda patlayacak.

HENRY ONYEKURU İMZAYA GELİYOR

İlk açıklanacak isimlerden biri Henry Onyekuru olacak. Bir önceki başkan Mustafa Cengiz döneminde 4.3 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanılmayan Nijeryalı oyuncu için Monaco ile el sıkışıldı. Aslan, Fransız ekibine 2.5-3 milyon Euro bandında bir rakam ödeyecek ve en geç yarına kadar bu transfer resmi olarak açıklanacak.

İKİNCİ TRANSFER BARIŞ ALPER YILMAZ

Genç ve gelecek vadeden isimleri de yakından takip eden Fatih Terim, Keçiörengücü formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz'ı ısrarla istediğini yönetime bildirmişti. Cim Bom, Beşiktaş, Trabzonspor ve Rizespor'un da listesinde yer alan 21 yaşındaki kanat oyuncusunun transferini de 1.5 milyon Euro artı bir oyuncu karşılığında bitirdi. Transferin en geç iki gün içerisinde duyurulacağı öğrenildi.

ARDA TURAN VE EMRE AKBABA İMZALIYOR

İç transferde daha önce Marcao, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'le sözleşme yenileyen Aslan, Arda Turan ve Emre Akbaba'yla da nikah tazeleyecek. İki oyuncu da senelik 8 milyon TL kazanacak. Arda'yla 1+1 yıllık, Emre'yle de 3 senelik yeni kontrat imzalanacak.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.