Galatasaray'dan Mario Rui için 5 milyon euro!

mario rui

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları sürerken sol bek transferi gündemin ilk sırasında yer alıyor. Real Betis'ten Alex Moreno ile ilgilenen Cimbom'da İtalyan medyasından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın sol bek için Napoli'den Mario Rui ile ilgilendiği ifade ediliyor. 

Galatasaray gelecek sezonun çalışmalarına ara vermeden devam ederken transferde de hareketlilik devam ediyor. Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı takıma dahil eden Galatasaray'da sol bek için Mario Rui iddiası gündeme geldi. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre Galatasaray, Napoli takımında Mario Rui için 5-6 milyon Euro değerinde bir teklif yapacak.

Geçen sezon 36 maça çıktı

30 yaşındaki oyuncu geçen sezon Napoli adına 36 resmi maça çıkarken önceki sezon İtalya Kupası'nı kazanmıştı. Portekiz ile UEFA Uluslar Ligi'ni kazanan Mario Rui 11 kez A Milli Takım forması giydi.

Mario Rui kimdir? 

Galatasaray'ın istediği Mario Rui kimdir? 2018'den bu yana Napoli'de 132 maça çıkan 30 yaşındaki sol bek, 11 kez de Portekiz Milli Takımı forması giydi. Rui 2018 Dünya Kupası'nda da oynadı. Kariyeri boyunca 329 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 6 gol atıp 16 tane de asiste imza attı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.