Henry Onyekuru seçimi bekliyor!

Galatasaray'ın
geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde satın alma opsiyonuyla kiraladığı ancak 11 Haziran'a kadar sözleşmesindeki opsiyonu kullanmadığı Henry Onyekuru, yeni sezonda takımda kalmak için harekete geçti. Nijeryalı oyuncu Monaco yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirirken, Galatasaray'da yaşanan seçim süreci nedeniyle beklemelerini rica etti.

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'daki kiralık anlaşması sona eren ve opsiyonu kullanılmayan Henry Onyekuru'nun aklı yine sarı kırmızılı takımda kaldı. Yönetimin, satın alma opsiyonunu kullanmama kararı alması nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Nijeryalı yıldız, Monaco ile hemen temas kurdu. Sportif direktör Paul Mitchell'le görüşen Henry Onyekuru, 19 Haziran'daki seçime gidecek Galatasaray'ın beklenmesi ricasında bulundu. Teknik direktör Fatih Terim'in durumunun da henüz belli olmadığını ve yeni yönetimin transferde karar verici olması nedeniyle beklemek istediğini belirten Onyekuru, kulübünden de bu konuda yardım istedi. 

Öte yandan teknik direktör Fatih Terim'in sezon içerisinde verdiği rapor doğrultusunda Henry Onyekuru ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir görüş sunmadığı ortaya çıktı. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.