Kaan Ayhan kulüpleri bekliyor!

Galatasaray'da uzun süredir transfer listesinin ilk sırasında yer alan Kaan Ayhan için girişimler yeniden başladı. Geçtiğimiz sezon transferi son anda gerçekleşmeyen milli oyuncu için İtalyan ekibinin kapısı çalındı. Rotasyonda çok az süre alan Kaan'ın da düzenli olarak forma giymek için Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği iddia edildi. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezon öncesi Göztepe’den Alpaslan Öztürk ve Kasımpaşa’dan Aytaç Kara’yı kadrosuna katan Galatasaray, milli takımın başarılı stoperi Kaan Ayhan’ı Sassuolo’dan kiralamak için girişimlerini hızlandırdı. Kaan’ı 1 yıllığına kiralamak isteyen Galatasaray’ın milli futbolcu ve temsilcisi ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği ortaya çıktı.

Sezon başında imza attığı İtalyan ekibinde bu sezon pek fazla şans bulamayan Kaan’ın, sarı kırmızılıların teklifine olumlu yaklaştığı ve “Kulübümle anlaşma sağlarsanız benim için yeterli” diyerek Galatasaray’a gelmeye hazır olduğunu söylediği belirtildi. Mart ayında geçirdiği koronavirüs rahatsızlığı sonrasında takımında fazla forma şansı bulamayan Kaan Ayhan için şimdi Galatasaraylı yetkililer Sassuolo ile masaya oturacak. Kaan Ayhan bu sezon Sassuolo'da 19 maçta 785 dakika süre aldı. Başarılı savunmacının milli takımda toplam 35 maçta 4 golü bulunuyor

GEÇMİŞ REFERANS OLACAK

Son 3 ayda yeşil siyahlı teknik ekibin sadece 31 dakika süre verdiği Kaan’ı kiralık olarak kadrosuna katmak adına Galatasaray, Sassuolo’ya geçmişteki olumlu örnekleri de gösterecek. Geçen sezon kiralık oynayan Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes’in yükselen form grafikleri, İtalyan ekibini ikna etmek için masaya sunulacak. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.