Mostafa Mohamed izin istemeye geliyor!

Galatasaray'da camia hafta sonu yapılacak seçimlere odaklanmışken, bir taraftan da futbol takımı yeni sezonu açtı. Yardımcı antrenör Selçuk İnan nezaretinde çalışmalara başlayan Galatasaray, yeni sezonun ilk resmi maçında Temmuz ayında sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde forma giymesi riskli durumda olan Mostafa Mohamed'in durumu da önümüzdek günlerde belli olacak. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezonun önemli isimlerinden birisi olması beklenen Mostafa Mohammed yeni sezon öncesinde iki arada bir derede kaldı. Bir tarafta kulübünün Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları olması, diğer tarafta aynı tarihte Mısır Milli Takımı ile birlikte Tokyo Olimpiyatı'na davet alması golcü oyuncunun kafasını karıştırdı. 23 yaşındaki futbolcu, Olimpiyat'a katıldığı takdirde Galatasaray'ın yeni sezonda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme karşılaşmalarında oynayamayacak. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek olan Mısırlı oyuncunun, Olimpiyat için sarı kırmızılılardan izin isteyeceği ifade edildi. Avrupa arenasında Galatasaray bu turdaki ilk maçını 20-21 Temmuz'da oynarken, Mısır'ın ilk maçı ise 22 Temmuz'da İspanya ile olacak. 

Mısır olimpik milli takımı teknik direktörü Moatmed Gamal yaptığı açıklamada "Mostafa, kulübünün yetkililerle görüşmek üzere Türkiye'ye gidiyor. Futbolcunun olimpiyatlarda olabilmek adına büyük bir umudu var." ifadelerini kullanırken, Mısır Futbol Federasyonu başkanı Ahmed Mujahid de konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mujahid, genç golcünün durumu için "Mostafa Mohamed olimpiyat takımındaki en etkili oyuncularımızdan bir tanesi ve kendisi Tokyo olimpiyatlarında olmayı çok istiyor. Biz de şu an kendisinin olimpiyat takımında olabilmesini sağlamak adına çalışıyoruz, umarız oyuncu olimpiyatlarda olacak." ifadesini kullandı.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.