Ryan Babel: PSV iyi bir takım, zorlu bir maç olacak.

ryan babel

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Ryan Babel, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. PSV Eindhoven eşleşmesi hakkında konuşan Babel, EURO 2020'de Galler ile karşılaşacak olan A Milli Takım'a da başarılar diledi. 

Ryan Babel'in açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle yeni bir hocamız olacak veya mevcut hocamızla birlikte devam edeceğiz. Öncelikle bir takım inşa etmemiz gerekiyor. Bunun için de birkaç haftamız var. Önümüzdeki haftalarda önemli bir maçımızın olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bunun da çok önemli bir maç olduğunu ve buna hazırlık yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor

PSV Eindhoven iyi bir takım. Her zaman için hedefleri kupa kazanmak. Geçen sene alamadılar ancak bunun için çok fazla istekleri var. Dolayısıyla zorlu bir maç olacağını düşünüyorum. Çok fazla şey söyleyebiliriz. Geçen seneye göre değişiklikler oldu PSV’de. Menajerlerini değiştirdiler. Kendisi Hollandalı değil. Farklı bir mentalitede olacaklar. Genç oyuncuları çok fazla. Oynamak isteyeceklerdir. İyi bir takım olduklarını söyleyebiliriz. Bizim de buna karşı iyi hazırlanmamız gerekiyor.

Ajax ve Liverpool formasıyla PSV Eindhoven’a karşı attığım goller benim için iyi anılar; ancak uzun zaman önce yaşanmış ve bitmiş hatıralar. Şu ana bakmamız gerekiyor. Önümüzde hazırlanmak için birkaç hafta var. Hazırlanıp sonra neler yapacağımızı görelim.

Türk milli takımına iyi dileklerimi göndermek etmek istiyorum. Orada oynayan takım arkadaşlarım da var. Onların da sahaya çıkıp kendilerini göstermesi gerekiyor. Onlara bol şans diliyorum"

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.