SON DAKİKA | Yiğit Şardan seçimi terk etti!

Galatasaray'da kulüp tarihinin 38. başkanını belirleyecek olan seçimlerde yer alan Yiğit Şardan sandıkların yarısının açılmasının ardından salondan ayrıldı. 

Şardan geride kalan 16 sandık sonucunda 314 oy alırken, seçimi önde götüren adaylardan Eşref Hamamcıoğlu toplamda 840 oy aldı . Seçimin önemli isimlerinden birisi olan Burak Elmas ise son sandıklarda diğer adaylara nazaran ciddi sayıda oy alarak hem farkı azalttı hem de 712 oya ulaşarak zirveye ortak oldu. 

10'da başlayan seçimde oy verme işlemi 15'te sona ererken, oy sayımı da başladı. Pandemi nedeniyle bu yıl 30 sandıkta oy verme işlemi yapılırken, sandıklar ikişer olarak sayılmaya başlandı. Şardan oyların sayıldığı salona ilk sandıktan itibaren hiç gelmediği dikkat çekerken, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak sayımı yerinde takip etti. Açılan sandıkların ardından seçimin gidişatının şekillenmesi üzerine Şardan ve ekibi liseyi terk ederken, Albayrak'da önde giden başkan adayları Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'na başarılar dileyerek salondan ayrıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.