Elmas'ın seçim hediyesi Yarmolenko olacak!

Florya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da başkan Burak Elmas, yeni sezonun yol haritasını belirlemek için Fatih Terim ile görüştü. Futbol şubesinde eşi benzeri görülmemiş bir yapılanmaya giden Elmas'ın seçim hediyesi olarak Terim'e jest yapmaya hazırlanıyor. Ukrayna milli takımının yıldız ismi Andriy Yarmolenko gündemin ilk sırasında bulunuyor. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da göreve resmen başlayan Burak Elmas ve ekibi transferde hareketli saatler geçiriyor. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanacak PSV maçı öncesi tüm transferleri kamp sürecine yetiştirmeye çalışan yeni yönetim kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim ile uzun bir görüşme yapan ve yeni sezonun yol haritasını belirleyen Elmas, seçimi kazanmasının ardından önemli bir transfer için çalışmalarına başladı. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan Elmas'ın tabir-i caizse seçim hediyesi olarak Ukrayna milli takımının yıldız ismi Andriy Yarmolenko'yu transfer etmek için görüşmelere başladığı iddia edildi.

West Ham United ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek sağ kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olsa da İngiliz ekibi tecrübeli oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle ayrılmasına sıcak bakıyor. Ukrayna Milli Takımı ile EURO 2020'de yeniden form yakalayan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Hollanda karşısında turnuvanın en güzel gollerinden birine imza atmıştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.