Ya olimpiyatlar, ya Şampiyonlar Ligi!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed'in yaz döneminde düzenlenecek olan Tokyo Olimpiyatları'nda oynayıp oynamayacağı netleşmek üzere.. Mısır milli takımında yer alan golcü oyuncunun menajeri Ahmed Yahya konuyla ilgili olarak Mısır basınına açıklamalarda bulundu. 

Mısır milli takımının olimpiyatlarda mücadele edecek olması nedeniyle kadroya davet edilen Mohamed, sezonun sona ermesiyle birlikte milli takım kampında yer alıyor. Golcü oyuncunun milli takımda olimpiyatlara katılması halinde Şampiyonlar Ligi öneleme turlarında forma giymesi mümkün olmayacak. Galatasaray cephesi de herhangi bir kazaya uğramamak adına PSV Eindhoven eşleşmesinde Mısırlı golcünün milli takımdan affını talep etti.

Konuyla ilgili olarak 23 yaşındaki oyuncunun menajeri Ahmed Yahya yaptığı açıklamalarda "Mostafa Mohamed elbette milli takımla birlikte Tokyo Olimpiyatları'nda oynamak istiyor ama son kararı kendisi vermeyecek. Galatasaray kabul ederse Mısır için oynayacak. Fakat Galatasaray istemezse, kulübüyle çatışmaya girmeyecek. Sahip olduğum son bilgi Mohamed'in olimpiyatlara katılmayacağı yönünde. Galatasaray yönetim kurulu değişti ve yeni yetkililer belki de kararlarını değiştirir. Bilemiyorum." ifadelerini kullandı. 

YA OLİMPİYATLAR, YA ŞAMPİYONLAR LİGİ
23 Temmuz - 8 Ağustos 2021 tarihleri arasında oynanacak olan Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Mısır U23 Milli Takımı da mücadele edecek. Golcü oyuncu ülkesiyle birlikte olimpiyatlarda oynarsa hem sezon başı kamplarını kaçıracak, hem de Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında forma giyemeyecek. PSV ile Galatasaray arasındaki maçlar 21 ve 28 Temmuz'da oynanacak.

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkan oluşuyla birlikte basketbol şubesinde yaşanabilecek gelişmeler Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu. Yayını izlemeyi unutmayın. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.