Yarmolenko'nun menajerinden Galatasaray açıklaması!


Galatasaray'da seçime artık sayılı günler kalırken transferde de çalışmalar sürüyor. Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk transferlerini bitiren Cimbom'da sürpriz bir iddia ortaya atıldı. West Ham United forması giyen Andriy Yarmolenko'nun menajeri Galatasaray'ın oyuncusunu istediğini açıkladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'ın Ukraynalı yıldızı Andriy Yarmolenko için menajeri Vadim Shablii'den flaş bir açıklama geldi. 

Shablii, "Hiçbir Rus takımıyla görüşmedim. Görüşmem de… Eğer West Ham görüşüyorsa bilmeliler ki Andriy Yarmolenko, Rusya'ya gitmeyecek. Eğer bir takıma gidecekse Türkler kapımızda... Galatasaray beni sürekli arıyor" dedi. 

Bu sezon 24 maçta forma giyen Yarmolenko 3 gol, 5 asistle oynadı. 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Burak Elmas ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 


Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, FCN Blog Youtube kanalına konuk oldu ve çok özel açıklamalarda bulundu! Metin Öztürk ile yaptığımız röportajı izlemeyi unutmayın. Kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.