Yeni sponsorluklar yolda!

Galatasaray'da başkanlık görevine gelen Burak Elmas, göreve gelir gelmez sponsorluk çalışmaları konusunda ciddi bir mesai harcıyor. Basketbol şubesinde önemli bir atılım yaparak NEF ile sponsorluk anlaşmasını açıklayan Galatasaray'da sıra geldi forma ve stadyum isim hakkı sponsorluklarına..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da ciddi bir sponsorluk güncellemesi için hazırlıklar var. Sarı-Kırmızılı kulüpte finansal istikrarı sağlamak adına ilk adımlar atılıyor. Galatasaray başkanı Burak Elmas ve kurmayları, kulübe yeni ve ciddi sponsorluklar kazandırmak için birçok kritik görüşme yaptı. Sarı-Kırmızılılar, forma göğüs sponsoru ve stat isim hakkı da dahil olmak üzere, dünyanın çok önemli şirketleriyle temas halinde.. Eğer anlaşmalar gerçekleşirse, eski başkan MustafaCengiz döneminde yapılan mevcut sponsorlukların feshi gündeme gelecek.

Kasaya girmesi planlanan sıcak parayla birlikte, transfer süreci de daha kolay yönetilecek. Özellikle Finansal Fair-Play konusunda kulübün düzlüğe çıkması, yönetimin önünü açsa da, limitler ve UEFA ile olan oyunculara karşı borçsuzluk anlaşmasının yerine getirilebilmesi adına, yeni sponsorluklara büyük önem veriliyor.

Galatasaray'da Burak Elmas'ın kazandığı başkanlık seçimini, beklentileri ve yeni yabancı kuralını kulüp üyesi Ahmet Tirali ile konuştuk. İzlemeyi unutmayın! 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.