23 milyon liralık kötü haber!

Haziran ayında başkanlık seçimlerini kazanan Burak Elmas göreve geldikten sonra mali sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. Galatasaray başkanı Elmas ve kurmaylarının taahhüt ettiği kasa kolaylığının tam 400 milyon Lira olduğu öğrenildi. Üstelik bu rakamın içerisinde sadece Mustafa Cengiz değil, bir önceki başkan Dursun Özbek döneminden de kalan borçlar var.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray 'da başkan Burak Elmas ve yönetimi mali açıdan her geçen gün yeni bir kötü sürpriz ile karşılaşıyor. Futbolcuların ödenmeyen ücretleri nedeniyle ilk etapta borçsuzluk kağıdını almaya çalışan yönetim bu sorunu ortadan kaldırdı ve rahatladı. Ancak sarı-kırmızılı yönetim bu kez de vergi borçları sorunu ile karşılaştı. Konuyla ilgili çalışmalara başlayan yönetim kurulunun ilk etapta 23 milyon lira ödeme yapması gerektiği belirtildi. Bu paranın kısa sürede ödeneceği ve sorunun çözüleceği aktarıldı.

400 MİLYONLUK KASA KOLAYLIĞI
Galatasaray 'da yeni transferlerin yolunu açan 'borçsuzluk kağıdı' operasyonu, başarıya ulaştı. Geçtiğimiz günlerde takımla toplantı yaparak, "Tüm maddi soruları çözeceğiz. Her şey çok güzel olacak" diyen Galatasaray başkanı Burak Elmas ve kurmaylarının taahhüt ettiği kasa kolaylığının tam 400 milyon Lira olduğu öğrenildi. Üstelik bu rakamın içerisinde sadece Mustafa Cengiz değil, bir önceki başkan Dursun Özbek döneminden de kalan borçlar var. Takımın eski hocası Igor Tudor'un tazminatı da ödenmesi gereken alacakların içerisinde yer alıyor.

SPONSORLAR DEVREDE
Bu paranın düzenli olarak ödenmesi hususunda futbolculara güvence veren Elmas, transferin önündeki tüm engelleri kaldırmaya kararlı. Yıl sonuna kadar geçmiş alacakların silinebilmesi için Elmas ve ekibinin kişisel güvenceleri kadar, önemli sponsorluk anlaşmalarının da devrede olacağı belirtiliyor.


Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.