Barwa, Galatasaray'ın stad isim sponsoru oluyor!


Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesiyle birlikte stad isim sponsorluğu hakkında beklenen adımlar atılıyor. Seçim döneminde 100 milyon dolarlık anlaşma vaadinde bulunan Burak Elmas'ın stad isim sponsorluğu için anlaştığı Katar firması belli oldu. 

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın stat ismi için Türk Telekom'la imzaladığı sözleşmenin sonuna gelindi. Sarı-kırmızılıların Katar'ın başkenti Doha merkezli bir gayrimenkul şirketi ile anlaştığı öne sürüldü. Galatasaray'ın stadının isim hakkı ve forma reklamı için Barwa ile anlaştığı iddia edildi.

İddiaya göre bu Doha merkezli gayrimenkul şirketi Barwa, Galatasaray'ın formasında yer alacak. Ayrıca stadın ismi de 'Barwa Stadı' olarak değiştirilecek. Galatasaray'ın yapılacak anlaşma kapsamında 12 milyon dolar'dan 5 yılda 60 milyon doları kasasına koyacağı öğrenildi. Anlaşmanın 5+5 yıllık olacağı ve gelirin 120 milyon doları bulabileceği iddia ediliyor.

ADDAX'IN SPONSORU

Öncelikle gayrimenkul geliştirme ve ilgili finansal hizmetlerinde faaliyet gösteren Katar'ın en büyük gayrimenkul grubu olan Barwa, aynı zamanda İspanyol motor sporları Addax Takımı'nın da sponsoru. 5 yılda 60 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması kapsamında Galatasaray’ın formasında da aynı firmanın adının yer alacağı öğrenildi.

Barwa Grup’un Galatasaray’ın Riva’da yaptırdığı villalar ve ilerleyen dönemde Florya’da yapması planladığı gayrı menkul yatırımı içinde çalışma yapacağı gelen bilgiler arasında.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.