Bek transferinde Viking operasyonu!

Kiralık sözleşmesi sona eren Saracchi'nin ayrılması ve Yedlin'in durumunun belirsiz olması nedeniyle Galatasaray'da bek transferi için tabir-i caizse dört koldan taaruz devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezon scout ekibiyle yaptığı görüşmeler doğrultusunda iki bek için de Kuzey Avrupalı isimlerin öne çıkması dikkat çekti. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer çalışmaları, çok kalabalık bir oyuncu listesi üzerinden, Avrupa'nın dört bir yanında devam ediyor. Görüşme yapılan oyunculardan ve kulüplerinden alınan geri dönüşler ise zaman zaman Sarı-Kırmızılılar'ın alternatif isimlere yönlenmesine yol açıyor. Özellikle beklere mutlaka takviye yapmak isteyen Galatasaray'da, sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İspanyol sol bek Alex Moreno ile her konuda anlaşan ve kulübü Real Betis'le opsiyon maddesi üzerinde uzlaşmaya çalışan, diğer taraftan bonservisi elinde olan Hollandalı Van Aanholt'la görüşen Sarı-Kırmızılılar, bu kez de rotayı Almanya'ya çevirdi.

TÜM ADAYLARLA TEMASTALAR..

Werder Bremen forması giyen 27 yaşındaki sol bek Ludwig Augustinsson için maliyet araştırması yapan Galatasaray Yönetimi, İsveçli futbolcuyu bonservisiyle birlikte almayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu oyuncuyu 3-4 milyon Euro bandında bir bedel karşılığında transfer etmeye çalıştığı öğrenildi. Ancak bu süreçte Moreno ve Aanholt'la temasların da sıcak tutulacağı belirtiliyor.

Sağ bekte ise daha radikal bir operasyon Galatasaray'ı bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim'in, geçen sezon devre arasında Newcastle'dan transfer edilen, ancak beklentilerin gerisinde kalan Yedlin'in satılmasını istediği, onun yerine Danimarkalı futbolcu Jens Stryger Larsen'i işaret ettiği ortaya çıktı. Bonservisi Udinese'de bulunan 30 yaşındaki sağ bek için de tıpkı Augustinsson'da olduğu gibi 3-4 milyon Euro'luk teklif düşünüldüğü bildirildi. Tarafların şu sıralarda İtalya'da görüşme halinde olduğu da gelen haberler arasında.

BİR DİĞER SAĞ BEK: İSMAİL ÇOKÇALIŞ

Sarı-Kırmızılılar, diğer devlerin de transfer gündeminde bulunan İsmail Çokçalış için temaslarını sürdürüyor. 21 yaşındaki futbolcu için kulübünün 2.5 - 3 milyon Euro civarında bir beklentisi var. Galatasaray cephesi ise bu rakamı mümkün olabildiğince aşağı çekmeye çalışıyor. Para artı takas formülü de gündemde. Fatih hocanın gözdelerinden olan İsmail, yeni alınacak yabancı sağ bekle birlikte rotasyonda düşünülüyor. Bu süreç içinde İsmail Çokçalış'ın mevcut potansiyeline ulaşması halinde hem takımın vazgeçilmezi olacağı hem de yüksek bir bedelle Avrupa'ya satılabileceği ifade ediliyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.