Brock Motum takımdan ayrıldı!

Ekrem Memnun önderliğinde yeni sezonda kadrosunu kurmaya çalışan Galatasaray erkek basketbol takımında beklenen ayrılık sonunda resmiyet kazandı. Galatasaray ile sözleşmesinde bir yıllık opsiyon bulunan 30 yaşındaki Avustralyalı uzun oyuncu Brock Motum ile yollarını ayırdı.

Sezon içerisindeki performansıyla zaman zaman eleştirilerin odak noktası olan Avustralyalı oyuncu ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasının ardından Fransız Ligi ekiplerinden Nanterre ile kısa zamanlı sözleşme imzalamıştı. Avustralyalı oyuncu özellikle sezonun son bölümünde skorer anlamda önemli bir katkı sağladı ve takımımızın ligde kalması için kazanması gereken maçlarda Jordan Crawford ile birlikte öne çıkmıştı. 

Sezon başında Galatasaray'a imza atan Brock Motum, ligde oynadığı 29 karşılaşmada 14.7 sayı - 3.9 ribaund ve 1.9 asist ortalamalarını yakalamıştı. Tecrübeli oyuncu ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan 6 karşılaşmada da 15 sayı - 4.8 ribaund ve 2 asist ortalamalarıyla mücadele etti. 



Galatasaray Basketbol Şubesi'nde yaşanan son gelişmeleri, yapılan transferleri editörlerimiz Bench Arkası'nın yeni bölümünde değerlendirdi. İzlemeyi unutmayın... 


Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.