Cicaldau'dan kötü haber!

PSV Eindhoven karşısında iki maç sonunda toplamda 7-2'lik skorla UEFA Şampiyonlar Ligi umutları son bulan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Fatih Terim'in öğrencileri eleme turunda İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile karşılaşacak ancak dün alınan yenilginin ardından kötü bir haber geldi. 2 numaralı kupada yeni transfer Alexandru Cicaldau grup aşamasına kadar forma giyemeyecek! 

Şampiyonlar Ligi elemelerinde Hollanda temsilcisi PSV'e kaybeden Galatasaray'da kötü bir haber de yeni transferden geldi. UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Craiova formasıyla Laçi karşısında görev yapan Cicaldau, yönetmelikler gereğince UEFA Avrupa Ligi listesinde yer alamayacak. Eleme maçlarında takımdan uzak kalacak olan 24 yaşındaki Rumen oyuncunun takımımızın Avrupa Ligi'nde gruplara kalması halinde forma giymesinde sorun olmayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.