Dieng için istenen bonservis belli oldu!

Geçtiğimiz sezonun devre arasından itibaren Galatasaray'ın radarında olan Aliou Dieng için girişimler başladı. Malili orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetimi, oyuncuyu cüzi bir bonservisle kadrosuna katmak istiyor. Ancak pek kolay olmayacak gibi görünüyor.. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; kritik PSV Eindhoven maçı öncesi orta alanda büyük bir sıkıntı yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmaları çok yoğun bir şekilde sürüyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in 6 numara pozisyonu için istediği ilk isim olan Aliou Dieng konusunda girişimlere hız verdi. Scout ekibinin önerdiği ve geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen Malili futbolcu için El Ahly kulübüne 4 milyon Euro'luk teklif yapıldığı öğrenildi ancak Mısır kulübünün 8 milyon Euro istediği belirlendi. Galatasaray yönetimi, Terim'in ısrarla istediği 23 yaşındaki futbolcuyu bitirmek için pazarlıklara devam ediyor. 

Mısır basını, El Ahly'nin bu sezon Aliou Dieng'i mutlaka satacağını belirtiyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.